Blogeru TOP 2018 iekļūst Beaute Pacifique Super 3 Booster un Defy Damage Skin repair serums

Blogeru TOP 2018 iekļūst Beaute Pacifique Super 3 Booster un Defy Damage Ādas remonta serumi

Beaute Pacifique Super 3 Booster un Defy Damage Skin remont serumi tiek novērtēti blogeru topā

emuārs Stāstījums par skaistumu un Mana pasaku pasaule pirmo reizi sevis pārbaudītās un testētās labākās kosmētikas topu, kurā par saviem favorītiem bloga autores Krista un Zane atzīst divus Beaute Pacifique produktus - Super 3 Booster nakts krēmu un Defy Damage Skin Repair A vitamīnu esteru serumu

 

Visa aizvadītā gada garumā kopā ar bloga Mana pasaku pasaule veidotāju Zani esam izmēģinājušas daudz un dažādas kopīgās un dekoratīvās kosmētikas preces. Tie ļoti precīzi – gan pavisam neitrāli, gan tādi, ar kuriem “pa ceļam”, gan tādi, kas patiesi pārsteiguši, iepatikušies un uz palikšanu mūsu vannas istabu plauktiņos.

Arī mūsu sekotājas bieži uzdod jautājumus – ko mēs iesakām? Kas ir tāds, TIEŠĀM vērts ko droši? Un arī tapa šis TOPS – tajā dalāmies TIKAI ar pašu LABĀKO!

 

Kategorijā Nakts sejas krēmi īpaši izcelts Beauté Pacifique Super3 Booster

Beauté Pacifique Super3 Booster Atjaunojošs A-vitamīnu nakts būsteris (50ml, 70€)

Produkts-leģenda. Tā sastāvā ir trīs dažādas stabilas formas A-vitamīna esteru veidi, kas katrs citādāk stimulējošā kolagēna un elastīna ražošanā. Aktīvās sastāvdaļas spēj ādas dziļākajos slāņos un īsā laikā atjaunot zudušo dermas kolagēnu struktūru, mazinot saules bojājumus un grumbas. Regulē arī tauku dziedzeru aktivitāti un mazina pūtīšu veidošanos. Dara visu – nomierina, līdzsvaro ādu. Izlīdzina tekstūru, uzlabo tvirtumu, elastību, toni. Ja meklē ko tādu, kas patiesi pārsteigs – šis jāizmēģina!

 

Atjaunojoši un mitrinoši serumi

Beauté Pacifique Defy Damage A-vitamīnu dienas serums (40ml, 70€)

Spēcīgas iedarbības serumi, kas strādā gan uz ādas atjaunošanu, izlīdzināšanu, novecošanās pazīmju samazināšanu, gan arī saules bojājumu dzēšanu. Papildus – palīdz novērst ādas apsārtumu. Pabiezas konsistences, bet uz ādas izkūst, iesūcas un padara to maigu, gludu. Ilgtermiņā ļoti labi atjauno ādu, izlīdzina, padara to vienmērīgāku viennozīmīgi – skaistāku!